به گزارش خبرنگار مهر، شهیندخت مولاوردی در اختتامیه نخستین جشنواره «زن، خانواده و رسانه» با اشاره به سابقه پرداختن به مسائل و مطالبات زنان در رسانه ها افزود: در صد سال گذشته مطالبات بنیادی زنان در رسانه ها نمود داشته و از زمان جنبش مشروطه شاهد پرداختن به موضوعات زنان در مطبوعات هستیم.
وی ادامه داد: از دهه ۲۰ و ۳۰ برخی نشریات آگاهی بخشی در حوزه زنان را دنبال کردند که این وضعیت تا پیروزی انقلاب ادامه داشت.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه زنان در پیروزی انقلاب نقش مهم و متفاوتی از خود نشان دادند اضافه کرد: زنان در دوره های مختلف انقلاب در کنار مردان حضور سیاسی، اقتصادی و ... داشتند.
مولاوردی خاطرنشان کرد: در حال حاضر رسانه ها بیشتر به مسائل زنان توجه می کند و زنان نیز تلاش می کنند در عرصه های مختلف همچون مشارکت سیاسی گام بردارند.
وی با بیان اینکه زندگی بدون رسانه امکان پذیر نیست تاکید کرد: فراگیر شدن رسانه ها، اثرپذیری افراد از جمله زنان را از رسانه ها غیرممکن کرده است.
معاون رئیس جمهوری گفت: زنان و خانواده در معرض پیام های رسانه ها به طور روزمره قرار دارند و باید با تشخیص اولویت ها و طراحی اثربخشی متقابل زنان و رسانه ها این ارتباط را ترویج کرد.
مولاوردی با اشاره به اینکه زنان سهم قابل توجهی در توسعه فرهنگ رسانه ای دارند، افزود: در حال حاضر نیمی از شاغلان رسانه را زنان تشکیل می دهند همچنین ۴۰ درصد از مدیران مسئول رسانه ها زن هستند و ۲۵ نشریه ویژه زنان منتشر می شود.
وی ادامه داد: باید حضور زنان در رسانه ها و مدیریت آنان را در عرصه رسانه مغتنم شمرد و جشنواره «زن، خانواده و رسانه» نیز با تمرکز بر همین مفهوم و تاکید بر زنان، خانواده و رسانه برگزار شده است.
نظر شما